Waar koopt u onze producten

Verkoop vanaf de tuin

U kunt onze produkten op de Dorpstuin zelf kopen. Wij zijn tweemaal per week geopend: op woensdag en op zaterdag van half tien tot half twaalf. Kijk voor de zekerheid altijd even op de site: soms is er door omstandigheden niemand aanwezig. Voor een beetje regen zijn we niet bang, maar als het met bakken uit de lucht komt houden ook wij het wel eens voor gezien.

Restaurants

De oogst uit de tuin kan worden gebruikt door koks van verschillende restaurants in Nunspeet en omgeving. Rieno Bos en Laura van Putten van Restaurant Klavertje Vier in Vierhouten komen regelmatig wat oogsten. Gaat u een keertje bij hen proeven? Heeft u een favoriet restaurant en denkt u dat ze ook wel eens producten van onze tuin zouden willen uitproberen, geef hen dan gerust een seintje. NB. Het is een zelfoogsttuin, we bezorgen niet.

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta