Openingstijden

In principe zijn we dit jaar (2017) geopend op woensdag en op zaterdag van tien tot twaalf uur.

Als het weer heel slecht is kan het zijn dat we eerder naar huis gaan of helemaal niet aanwezig zijn, maar dan moet het echt bar en boos zijn. Door een paar buien laten we ons niet afschrikken.

In uitzonderlijke gevallen, als er niemand aanwezig kan zijn, plaatsen we een berichtje op de site. Altijd handig dus om even te checken voor u van huis gaat.

We vinden het wel fijn als u op tijd komt en niet pas een paar minuten voor sluitingstijd. Wij zijn zelf al lang voordat we open gaan aanwezig om te oogsten en alles klaar te zetten en na sluiting valt er nog heel veel op te ruimen.

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta