Waar zijn de tuinen

Er is momenteel nog maar één locatie van Dorpstuin Nunspeet. Die is te vinden aan de westkant van het dorp.

Zie hieronder voor een kaartje en routebeschrijving. Komt u lekker met de fiets, als het kan?

Kaart
Dorpstuin Nunspeet weergeven op een grotere kaart

Routebeschrijving

Locatie Onder de Bos (groenten, kruiden, bloemen)
Adres: Schotweg 11, Hulshorst

 • Deze tuin ligt op de grens tussen Nunspeet en Hulshorst, net achter Kijktuinen Nunspeet. U rijdt over de Harderwijkerweg vanuit Nunspeet in de richting van Harderwijk. Na de laatste rotonde (Kienschulpenweg/Vreeweg) rijdt u nog een stukje door. De eerstvolgende straat aan uw linkerhand is de Schotweg, met op de hoek het Total tankstation (waar ze trouwens groen gas verkopen!). De tuin hoort bij huisnummer 11, maar heeft een eigen opgang: Als u de Schotweg inrijdt ziet u na een paar honderd meter aan uw linkerhand een zwart metalen hek. Dat is het hek van de Dorpstuin. U kunt aan de straat parkeren of uw fiets binnen het hek zetten.

——————————

Vroeger waren we ook aan het werk op De Hardenbrink. Neemt u daar gerust nog eens een kijkje.  Er is een Rustpunt. Adres: Hardenbrinkweg 28, Nunspeet

 • Vanuit Nunspeet rijdt u over de Harderwijkerweg richting Harderwijk. Aan uw rechterhand rijdt u voorbij het Tango tankstation. Direct daarna slaat u rechtsaf de Hardenbrinkweg op, die meteen een bocht maakt. De boerderij nummer 28 ligt aan uw rechterhand. U kunt de fiets op het grondpad parkeren, tussen de boerderij en schuur doorlopen (langs de voordeur). De fruittuin ligt schuin achter de boerderij.
 • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
 • Abonneren

  Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

  Uw email adres:

  Via FeedBurner •  
 • Meta