Wie is er aardappels wezen oogsten?

Posted on | augustus 19, 2017 | No Comments

Vanmorgen (zaterdag 19 augustus) kwamen wij op de tuin en ontdekten toen dat er een aantal aardappelplanten op de composthoop gegooid was. Er was ook in de bakken gegraven en wij vermoeden dat iemand aardappels heeft gerooid.

Wij vinden het prettiger als u komt wanneer wij zelf aanwezig zijn, zodat we ook kunnen afrekenen en meteen weten wat er is geoogst. Nu is het voor ons onduidelijk wat er met de aardappels is gebeurd.

Bovendien mag aardappelloof absoluut niet op de composthoop belanden. Het is niet goed voor de grond en wordt op een aparte hoop gegooid. Het liefst zouden wij het verbranden, maar daar hebben we een ton voor nodig en die hebben we niet. Als iemand een ton voor ons weet houden we ons aanbevolen.

Als u onze aardappels hebt geoogst, wilt u dan even contact met ons opnemen via de mail: dorpstuinnunspeet@gmail.com? U mag ook bellen: 0644 866 756 (Anke)

Comments

Leave a Reply

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta