Aan alles komt een eind

Posted on | september 19, 2016 | No Comments

Ook aan het Dorpstuinseizoen komt een eind. Op 1 oktober is de laatste dag dat we open zijn. Er zijn nog steeds uien, aardappels en andijvie te koop. En onze spaghettipompoen (inclusief recepten) en snijbiet. Waarschijnlijk is er op 1 oktober ook al boerenkool te oogsten en palmkool.

Later in het seizoen zullen we nog een paar keer proberen aanwezig te zijn voor de verkoop van boerenkool, palmkool en veldsla. U krijgt dan via de nieuwsbrief melding van de dag en tijd.

KOMENDE ZATERDAG is het burendag. We hadden daar als Dorpstuin graag aan mee willen werken, maar een groot aantal van ons heeft andere verplichtingen. DAT BETEKENT DAT ER NIEMAND AANWEZIG IS VOOR DE VERKOOP.
U kunt a.s. woensdag nog wel terecht tussen twaalf en twee en ook volgende week woensdag zijn we er nog.

Comments

Leave a Reply

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta