Al een beetje herfst

Posted on | augustus 31, 2016 | No Comments

Het mooie weer laat ons zien dat we ons nog volop in de zomer bevinden, maar op de tuin kunnen we zien dat de herfst er al een beetje aankomt. Er zijn al een paar pompoenen oogstbaar en de boerenkool en palmkool begint al aardig vorm te krijgen. Er is trouwens volop prachtige andijvie te koop. Heerlijke rode Raja aardappels en venkel…..
We hebben een aantal lekkere recepten voor pompoen. Ook voor de “spaghetti”pompoen die we dit jaar voor het eerst verbouwen.

Het ziet er nog steeds prachtig uit op de tuin. De bloemen staan er fleurig bij. Echt de moeite waard om nog eens even te komen kijken.Comments

Leave a Reply

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta