Alles groeit en bloeit

Posted on | juni 24, 2016 | No Comments

Het regent regelmatig, maar de temperatuur is aardig hoog. Dat betekent dat alles lekker groeit en bloeit op de Dorpstuin.

U zult al wel begrepen hebben dat de verkoop van rabarber inmiddels is gestopt. Na de langste dag mag er nl. niet meer geoogst worden. Maar gelukkig hebben we nog meer. Het is nu de tijd voor peultjes, doperwten en verse kapucijners, aardbeien en als het een beetje wil komen de bietjes er ook aan. Japanse stengelui voor in de sla.
En zelfgemaakte aardbeienjam.

U bent van harte welkom op zaterdag van 10-12 uur of op woensdag van 11.30 tot 14.00 uur.

Comments

Leave a Reply

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta