Zomerkoninkjes

Posted on | juni 9, 2016 | No Comments

U hebt iets gemist! De eerste aardbeien van het seizoen zijn gisteren geplukt. Jammer dat u er niet was, want ze zijn heerlijk. Maar niet getreurd, zaterdag krijgt u een herkansing: we zijn er weer tussen 10 en 12 uur.

En kijkt u dan ook even naar onze mooie bloemen? De peulvruchten zien er al veelbelovend uit. Er is nog steeds rabarber en er zijn al wat worteltjes en heerlijke Japanse stengel-ui voor in de sla. Ook voor diverse kruiden kunt u bij ons terecht. We zien u graag a.s. zaterdag.

Comments

Leave a Reply

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta