Opening van het seizoen

Posted on | mei 18, 2016 | No Comments

A.s. zaterdag, 21 mei, is het zover: van 10 tot 12 uur is de jaarlijkse opening van het verkoopseizoen. Om tien uur wordt de schuur officieel in gebruik genomen.

Er is al veel rabarber te koop en ook een aantal soorten sla is al klaar voor de verkoop. Dus als u komt kijken: neem dan de portemonnee en een tas mee. Maar u mag ook zo maar komen kijken natuurlijk, want de tuin is gewoon erg mooi om te zien.

Wij staan klaar met koffie/thee en iets lekkers.

Het Dorpstuinteam

Comments

Leave a Reply

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta