Het groeit maar en het groeit maar…..

Vorige week hadden we veel gezaaid en ook jonge, voorgezaaide plantjes uitgezet in de bakken. De hele week hebben we ons hart vastgehouden of ze het wel zouden redden met dat gure weer. Wind, regen, hagel, kou! Maar veel plantjes zijn taaier dan je denkt. De meeste stonden nog fier rechtop. En wat er onder [...]

Groeizaam weertje

Afgelopen week was het groeizaam weer. Regelmatig zon en warmte, maar ook regelmatig een lekker mild buitje. De peulvruchten, uien en knoflook groeien dan ook al lekker.
In deze tijd zijn we erg druk met grond bewerken en zaaien. De composthoop is afgegraven en over de bakken verdeeld. De nieuwste composthoop is gekeerd.
Het was [...]

In memoriam René Blok

Vorige week bereikte ons het bericht van het plotselinge overlijden van onze vrijwilliger René. Al jaren geleden was René via een matchingbeurs bij de Dorpstuin terecht gekomen. Omdat hij de beschikking had over een kas deed hij voor ons het voorbereidende werk in het vroege voorjaar. Hij zaaide plantjes voor in de kas en verzorgde [...]

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta