Tuin onbemand

Zaterdag 1 augustus is de Dorpstuin onbemand. Vanwege vakanties en familieomstandigheden is er niemand aanwezig om klanten te helpen. Woensdag 5 augustus hopen we u weer van dienst te zijn tussen half twaalf en twee uur.

Het thema is: geel

Wist u al dat we dit jaar prachtige gele courgettes hebben? En zonnebloemen en teunisbloemen. En de bloemen van de pompoenen zijn geel. Maar we hebben ook gele boontjes. En lekker mals dat ze zijn! Gewone groene boontjes zijn er ook, voor wie het liever bij het bekende houdt.
Afgelopen zaterdag heeft de tuin wel [...]

Nieuwe oogst

Met de aardbeien is het nu gedaan en ook de tuinbonen, doperwten, peultjes en kapucijners hebben de langste tijd gehad. Maar ik zag deze week al mooie gele babycourgettes en diverse soorten pluksla en radijs. De regenboogwortels doen het goed en de bietjes groeien ook nog steeds. Gele en rode uien en sjalotten zijn er [...]

TROPENROOSTER

Afgelopen woensdag was het al heel erg warm op de Dorpstuin, maar komende zaterdag wordt het nog warmer. Dat is voor u niet fijn als u op de tuin komt, maar voor ons niet om te werken. We passen daarom eenmalig de openingstijden aan. WE ZIJN OPEN VAN 9 TOT 11 UUR. En er is weer [...]

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta