Week van de Smaak

Zaterdag 27 september begint de Week van de Smaak. Een uitstekende reden om naar de Dorpstuin te komen. De smaak van biologisch geteelde wortels, pastinaak, aardpeer, boontjes en sla is nl. zoveel lekkerder dan wat je in de winkel koopt. ’s Morgens nog op het land, ’s avonds op tafel. Verser kun je het niet [...]

Dorpstuinkanjer

Vorige week zaterdag heeft Petra met groente van de Dorpstuin op de Franse fair en brocante gestaan bij Dennenhoeve. Ze heeft veel producten verkocht en de kas van de Dorpstuin lekker gespekt. Zo kunnen we voor het nieuwe jaar weer mooie producten inkopen. Bedankt, Petra. Je bent een Dorpstuinkanjer!
Het seizoen is nog niet afgelopen. Zaterdag [...]

Pas om 11 uur open

Zaterdag 13 september is de tuin bemand van 11 tot 13 uur. Claudette is aanwezig. Petra staat met groente van de Dorpstuin bij Dennenhoeve op de Franse markt. Er zijn nog heel veel aardappels. Er is prachtige venkel, er zijn heerlijke wortels en pastinaak. Rode uien en knoflook en diverse soorten sla. Misschien zijn de [...]

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta