Filmpje kijken

Twee bevriende filmmakers (Imperial Finch Productions, huur ze in!) maakten voor de Dorpstuin een kort promo filmpje, met supermooie beelden van de tuin. Dorine komt aan het woord om wat toe te lichten over het idee achter de tuin. En ook de kinderen mochten zelf filmen met een camera op hun koppie gemonteerd. We zetten [...]

Prijslijst

We meldden het al eerder. We hebben een totale prijslijst gemaakt van alle producten die we dit seizoen aanbieden. Vooral bedoeld om altijd snel te kunnen vinden hoeveel alles kost. Zeker omdat we merken dat er steeds meer mensen oogsten op momenten dat we er niet zijn.
Let op! Niet alle producten op de lijst zijn [...]

Sperziebonen en van alles

Ze zijn er! De eerste sperziebonen! De kapucijners, doperwten en tuinbonen zijn wel zo ongeveer op. Dat mag ook wel, want het is al juli. Wat we wel hebben is vol op frisse sla, zowel kroppen krulsla en bindsla als los te plukken blaadjes, zoals rucola en andere pluksla soorten.

De gele en rode uien [...]

Oogsttijd

A.s zaterdagmorgen, 12 juli, zijn wij weer op de Dorpstuin aanwezig om u van dienst te zijn. Er is weer volop oogst. Sla, bietjes, wortels, knoflook, uien, kruiden, bloemen. Tuinbonen, doperwten en kapucijners zijn er al een poosje. Slaboontjes zitten er aan te komen. Er is nu een vaste prijslijst die het hele jaar door [...]

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta