Zomerdagje op de tuin?

We zijn morgen weer open hoor! Kom lekker genieten. Verse groenten en aardbeien oogsten. Voor wie wil, een beetje meewerken. Ook drinken meenemen, een picknick kleedje, een boek, mag allemaal!
Wij zijn aan het werk tussen ongeveer 10 en 12uur. De plantjes hebben het moeilijk met de warmte (veel sla is ineens doorgeschoten), en het onkruid [...]

Verse groe(n)ten voor het weekend

Morgen wordt het weer lekker zonnig! Mooi Dorpstuin weer dus. Dat dat maar even gezegd is! :) Een paar dorpstuinders hebben weer andere verplichtingen, maar er is er in elk geval één (Anke, een echte die hard!) die er is om jullie te helpen, mocht je willen oogsten. We hopen dat jullie haar lekker veel [...]

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta