Regen regen regen…

Lieve mensen, daar valt onze feestelijke Dorpstuin afsluiting in het water!! We verplaatsen even naar de Smithstraat 21. Dat is terug naar de Harderwijkerweg, en dan vier keer rechtsaf. Makkelijker kan haast niet! Eerst rechts richting Nunspeet, direct rechts de Kienschulpenweg op, eerste weg rechts Van Oordtstraat, en weer rechts de Smithstraat in.

Laatste lekkers!

Niet vergeten, voor wie de regen wil trotseren: morgenochtend (zaterdag) tussen 10 en 11.30 is er koffie en thee met wat lekkers op de Dorpstuin! We zijn af en toe nog aan het werken maar sluiten de tuin tot ongeveer Mei, wanneer we weer voldoende oogst voor de verkoop hebben. Morgenmiddag staan we nog voor [...]

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta