Bedankt lieve sponsors!

We kregen heel veel leuke reacties op ons vorige oproep voor het sponsoren van een vierkante meter tuin. We zijn er helemaal blij mee! Afgelopen week hebben we een paar keer tuintjes bij kunnen kopen. Inmiddels zijn het er 8. Heel erg bedankt daarvoor!
Zaterdag zijn de bakken in elkaar gezet.  We vullen ze met resten [...]

Sponsor een vierkante meter Dorpstuin

Voor de kruidentuin tikten we bij de Welkoop een paar “vierkantemeter tuintjes” op de kop. Die waren al eens de revu gepasseerd, maar dan vooral in onze gedachten. Toen we vandaag eens gingen kijken wat ze kostten, bleken de gevallen in de aanbieding te zijn! We kochten er direct vier. De tuintjes bestaan uit enkele [...]

Wij gaan weer starten!

Vorig jaar kregen we een paar mensen uit Makkinga op bezoek die bezig waren met het opstarten van een dorpstuinderij. Ook hadden we al eens per email contact met mensen uit de provincie Groningen die graag een dorpstuin wilden startten. En gisteren kregen we een telefoontje van de Doarpstún Snakkerbuorren, die  eigenlijk al een tijd [...]

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta