Ruilhandel

Gisteravond vond op het gemeentehuis in Nunspeet een workshop plaats voor maatschappelijke organisaties, ter voorbereiding op de Beursvloer. Jawel, u hoort het goed – een beursvloer! Maar dan eentje waar niet in geld gehandeld wordt, maar in producten en diensten. En wij als Dorpstuin doen ook mee!
Wat je zoekt
Op 11 oktober komen 45 bedrijven uit [...]

Food for thought

Gisteravond vond in Amersfoort een streekdiner en Architectuurcaf√© plaats. Overdag organiseerde Urgenda een leuke ‘foodtour’. De groep bezocht:

Soest (multifunctionele boerderij – met community supported agriculture – Het Derde Erf)
Leusden (boerderij & kookstudio De Riet en de op hun erf gevestigde knoflookteler Eemlook)
Nijkerk (wijngaard Aan de Breede Beek) en
Amserfoort (Plus supermarkt met grote bio afdeling en [...]

Uien om te huilen zo lekker!

Wat we deze week graag onder de aandacht willen brengen zijn onze mooie en lekkere uien en sjalotten! De rode ui is bijna op, maar de gele of “gewone” ui ligt voor u klaar op de tuin OF wordt voor de eerste keer, op bestelling, bij u thuis bezorgd in Nunspeet!
VAN HARTE WELKOM OP DE [...]

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta