Flyers, presentjes en eerste oogst

Morgen is het nationale molendag. Molen de Duif in Nunspeet viert dat met een hobbymarkt. Een mooie gelegenheid voor ons om weer wat aandacht te vragen voor Dorpstuin Nunspeet. Rond 12 uur schuift Dorine daarom even aan bij de kraam van Groei & Bloei Nunspeet om wat flyers van de Dorpstuin uit te delen. (Met [...]

Dorpstuin ontkiemt

Na een lange winter ontluikt de natuur. Dit betekent ook hard werken op de tuin, om te zorgen dat alle gewassen op tijd gezaaid en gepoot kunnen worden en onkruid niet de overhand krijgt. In dit bericht een update met wat er allemaal is gebeurd de afgelopen weken, én wat er nog staat te gebeuren.
Locatie [...]

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta