Streekmarktjes II

Hulshorst
Afgelopen zaterdag was ons eerste publieke optreden als Dorpstuin Nunspeet op het streekmarktje in Hulshorst. Samen met Ton Friesen en Cees Barneveld van kwekerij De Smallekamp deelden we een kraam. Het lekkers uit de kraam werd goed verkocht, de sfeer was gezellig en we ontmoeten leuke mensen. Aan iedereen die langs kwam: bedankt! 
Vierhouten
Aanstaande zaterdag staat [...]

Streekmarktjes

Dorpstuin Nunspeet neemt deel aan twee kleine streekmarktjes deze maand. Aanstaande zaterdag 13 Februari in Hulshorst (9:30 tot 13:00 uur bij molen De Maagd) en volgende week zaterdag 20 Februari in Vierhouten.
Leefbaarheid in kleine kernen
De marktjes zijn een initiatief van de Christen Unie, die in hun campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart aandacht vragen [...]

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta