Tweede locatie Dorpstuin Nunspeet

Nog meer goed nieuws! In reactie op het artikel over Dorpstuin Nunspeet in Veluweland kregen we een aanbod voor een stuk grond voor de groententuin! Er komen onder andere vergeten groenten, kruiden, eetbare bloemen, maar ook sierbloemen. Nauwkeurige afspraken met de eigenaren moeten nog worden gemaakt, zodat we weten hoe en wanneer we hier aan [...]

Dorpstuin Nunspeet gaat van start

Dorpstuin Nunspeet kan dit jaar beginnen aan de Hardenbrinkweg in Nunspeet. Hiervoor werkt de Dorpstuin samen met Klassiek Homeopaat Jolly Determann, die aan de Hardenbrinkweg woont en er haar praktijk heeft. De eerste Dorpstuin locatie gaat De Hardenbrink heten en richt zich vooral op de productie van fruit.
Dorpstuin Nunspeet is een initiatief waarbij op [...]

  • Dorpstuin Nunspeet teelt op kleine schaal groenten, kruiden, aardbeien en plukbloemen voor lokale verkoop. In de tuinen wordt door allerlei mensen samengewerkt volgens de principes van de ecologische teelt. Wilt u meewerken in de tuin of producten van de Dorpstuin kopen? Neem contact met ons op.
  • Abonneren

    Door hier uw email adres achter te laten ontvangt u alle nieuwe berichten automatisch per email. Lukt het niet? Geef dan even een seintje.

    Uw email adres:

    Via FeedBurner  •  
  • Meta